Contact: 0763 054 345
 

Se spune ca…

Dec

6,2013

…Mos Nicolae, mosul darnic si bun, priveste pe geam si ii vede pe copii. Celor cuminti si ascultatori le umple ghetutele cu dulciuri, celor mai nazdravani le lasa cate o nuielusa. In credinta populara, Mos Nicolae e protectorul copiilor sarmani, nevoiasi, fara parinti, al fetelor sarace care vor sa se casatoreasca.

Va dorim ca in aceasta noapte magica sa vi se umple ghetutele cu dorinte implinite. Din partea noastra un aranjament de iarna in spiritul sarbatorilor.

ghetuta_mos_nicolae

Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0

About The Author

Luna lui Faurar se apropie cu pasi repezi. Pentru mine este cu adevarat luna dragostei. In zilele lui februarie m-am implinit ca femeie. Am devenit de doua ori MAMA. Ce poate fi mai frumos! Aducerea pe lume a copiilor este cel mai ianaltator lucru din lume.Sentimentul de bucurie si implinire te poarta pana la cer si nu gasesti cuvinte sa exprimi prima imbratisare a pruncului tau. Daca primul copil, feciorul meu, l-am nascut in 14 februarie, cel de-al doilea, fiica mea, a venit pe lume aproape de Dragobete, pe 26 februarie. In fiecare an, luna februarie e cea mai frumoasa din an! Prin copiii mei intineresc in fiecare an! Zilele dragostei - Sf. Valentin si Dragobetele mi-au adus in dar cele mai frumoase flori, COPIII MEI. Pentru cei care isi sarbatoresc venirea pe lume, pentru mamele care i-au nascut si pentru toti cei care iubesc, gandurile mele de sanatate, bucurii nenumarate si bratele pline de flori! Floraria mobila va este alaturi!

Leave a Reply

Captcha +