Contact: 0763 054 345
 

Parfum de liliac

May

9,2015

buchet liliac floraria mobilaPrimavara si-a intrat pe deplin in drepturi. E luna florilor, cea mai iubita luna din an, cand Soarele mangaie si imbratiseaza Pamantul, saruta florile si gradinile se gatesc de sarbatoare. Totul e plin de culoare, viata si frumusete.

Printre cupele lalelelor, florile aurii ale micsunelelor si tufele de bujori sangerii se simte un miros ametitor. E parfumul tufelor de liliac ce-si ridica ghirlandele albe sau mov-lila spre inaltul senin.

Liliacul este numit si floarea memoriei, pentru ca mirosul florilor sale parfumate ne trezeste amintiri de mult uitate. Liliacul semnifica misterul iubirii, care poate face o persoana sa uite de sine . Liliacul alb, roz, mov-lila poate transmite mesaje de dragoste sau sentimente prietenesti.
Floraria Mobila va ofera buchete si aranjamente cu liliac parfumat.
Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0

About The Author

Luna lui Faurar se apropie cu pasi repezi. Pentru mine este cu adevarat luna dragostei. In zilele lui februarie m-am implinit ca femeie. Am devenit de doua ori MAMA. Ce poate fi mai frumos! Aducerea pe lume a copiilor este cel mai ianaltator lucru din lume.Sentimentul de bucurie si implinire te poarta pana la cer si nu gasesti cuvinte sa exprimi prima imbratisare a pruncului tau. Daca primul copil, feciorul meu, l-am nascut in 14 februarie, cel de-al doilea, fiica mea, a venit pe lume aproape de Dragobete, pe 26 februarie. In fiecare an, luna februarie e cea mai frumoasa din an! Prin copiii mei intineresc in fiecare an! Zilele dragostei - Sf. Valentin si Dragobetele mi-au adus in dar cele mai frumoase flori, COPIII MEI. Pentru cei care isi sarbatoresc venirea pe lume, pentru mamele care i-au nascut si pentru toti cei care iubesc, gandurile mele de sanatate, bucurii nenumarate si bratele pline de flori! Floraria mobila va este alaturi!

Leave a Reply

Captcha +