Contact: 0763 054 345
 

Sa iubim trandafirii!

Oct

31,2014
buchet trandafiri

buchet trandafiri

Se spune ca florile sunt cea mai adevarata expresie a dragostei. Fiecare floare are o poveste de spus si de aceea au fost alase ca simboluri ale dragostei.

Cand vine vorba de romantism, trandafirii sunt campionii de netagaduit.  Oamenii considera ca trandafirii sunt mesageri ai iubirii lor, si de fiecare data cand vor sa si-o exprime isi fac cadou un buchet de trandafiri.  Dar… fiecare culoare poarta semnificatie unica.

    Trandafirii rosii reprezinta romantismul si dragostea.
    Trandafirii galbeni sunt vazuti ca simbol al prieteniei. Culoarea luminoasa, insorita  degaja caldura si afectiune.
    Trandafirii albi semnifica puritate, nevinovatie si sunt, de aesmenea, considerati floarea moresei. Sunt asociati cu tineretea, casatoria si noile inceputuri.
     Trandafirii roz simbolizeaza feminitatea, eleganta, rafinamentul. Rozul pal transmite gratia si admiratia, iar nuantele profunde transmit apreciere si recunostinta.
     Orice culoare ar avea petalele catifelate si inmiresmate ale trandafirilor, un buchet de trandafiri oferiti unei fiinte dragi este mesagerul cel mai potrivit al dragostei, admiratiei, recunostintei si pretuirii.
Care sunt preferatii voi?
Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0

About The Author

Luna lui Faurar se apropie cu pasi repezi. Pentru mine este cu adevarat luna dragostei. In zilele lui februarie m-am implinit ca femeie. Am devenit de doua ori MAMA. Ce poate fi mai frumos! Aducerea pe lume a copiilor este cel mai ianaltator lucru din lume.Sentimentul de bucurie si implinire te poarta pana la cer si nu gasesti cuvinte sa exprimi prima imbratisare a pruncului tau. Daca primul copil, feciorul meu, l-am nascut in 14 februarie, cel de-al doilea, fiica mea, a venit pe lume aproape de Dragobete, pe 26 februarie. In fiecare an, luna februarie e cea mai frumoasa din an! Prin copiii mei intineresc in fiecare an! Zilele dragostei - Sf. Valentin si Dragobetele mi-au adus in dar cele mai frumoase flori, COPIII MEI. Pentru cei care isi sarbatoresc venirea pe lume, pentru mamele care i-au nascut si pentru toti cei care iubesc, gandurile mele de sanatate, bucurii nenumarate si bratele pline de flori! Floraria mobila va este alaturi!

Leave a Reply

Captcha +