Contact: 0763 054 345
 

Flori de Sfintii Mihail si Gavril – Ce flori se daruiesc?

Oct

24,2017

Cu totii stim ca ziua de 8 noiembrie este una speciala pentru crestini, acestia sarbatorind Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril. Peste 1.3 milioane de romani isi serbeaza ziua onomastica. Statistic, cele mai frecvent intalnite nume sunt Mihaela, Mihai, Mihail, Gabriel, Gabriela, Gavril.

Foarte des suntem intrebati ce flori se daruiesc intr-o anumita zi. Florile cu care mereu puteti impresiona sunt cele de sezon (dalie, crizanteme, gerbera, santini) accesorizate discret prin ghinde, dovlecei ornamentali, macese sau fructe de padure) asa ca iata propunerile noastre inspirate de culorile toamnei.

Si cum punctualitatea este punctul forte al florariei noastre online, o surpriza este cu atat mai placuta cu cat este livrata mai repede: in doar 2 ore (in Bucuresti si zonele limitrofe).

buchet de toamna gerbera, crizantema, alstroemeria

buchet de flori crizanteme

buchet de flori crizantem

buchet de toamna din trandafiri, gerbera 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0

About The Author

Luna lui Faurar se apropie cu pasi repezi. Pentru mine este cu adevarat luna dragostei. In zilele lui februarie m-am implinit ca femeie. Am devenit de doua ori MAMA. Ce poate fi mai frumos! Aducerea pe lume a copiilor este cel mai ianaltator lucru din lume.Sentimentul de bucurie si implinire te poarta pana la cer si nu gasesti cuvinte sa exprimi prima imbratisare a pruncului tau. Daca primul copil, feciorul meu, l-am nascut in 14 februarie, cel de-al doilea, fiica mea, a venit pe lume aproape de Dragobete, pe 26 februarie. In fiecare an, luna februarie e cea mai frumoasa din an! Prin copiii mei intineresc in fiecare an! Zilele dragostei - Sf. Valentin si Dragobetele mi-au adus in dar cele mai frumoase flori, COPIII MEI. Pentru cei care isi sarbatoresc venirea pe lume, pentru mamele care i-au nascut si pentru toti cei care iubesc, gandurile mele de sanatate, bucurii nenumarate si bratele pline de flori! Floraria mobila va este alaturi!

Leave a Reply

Captcha +