Contact: 0763 054 345
 

Hortensia – Liliacul verii

Aug

23,2015

hortensieHortensia si bucuria pe care o radiaza reprezinta bucuria verii. Descoperita pentru intaia oara in Japonia, hortensia este intalnita adesea in America de Nord, continent in care au fost scoase la iveala fosile ale acestei flori vechi de peste 70 milioane de ani.

     In China, hortensia este asociata cu iluminarea. Se spune ca cineva care observa sau contempla indelung aceasta floare, isi poate pierde sinele in frumusetea abundenta a petalelor ei, pierzandu-se astfel in propriile ganduri, lucru ce duce catre o gandire inalta si in cele din urma, catre  iluminare.
Forma globulara a florii de hortensie i-a adus nenumarati admiratori. Un buchet de hortensii este mesagerul dragostei, recunostintei si sinceritatii in iubire. FlorariaMobila.ro va asteapta cu buchete si aranjamente de hortensii in culori alb, roz, violet !
Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0

About The Author

Luna lui Faurar se apropie cu pasi repezi. Pentru mine este cu adevarat luna dragostei. In zilele lui februarie m-am implinit ca femeie. Am devenit de doua ori MAMA. Ce poate fi mai frumos! Aducerea pe lume a copiilor este cel mai ianaltator lucru din lume.Sentimentul de bucurie si implinire te poarta pana la cer si nu gasesti cuvinte sa exprimi prima imbratisare a pruncului tau. Daca primul copil, feciorul meu, l-am nascut in 14 februarie, cel de-al doilea, fiica mea, a venit pe lume aproape de Dragobete, pe 26 februarie. In fiecare an, luna februarie e cea mai frumoasa din an! Prin copiii mei intineresc in fiecare an! Zilele dragostei - Sf. Valentin si Dragobetele mi-au adus in dar cele mai frumoase flori, COPIII MEI. Pentru cei care isi sarbatoresc venirea pe lume, pentru mamele care i-au nascut si pentru toti cei care iubesc, gandurile mele de sanatate, bucurii nenumarate si bratele pline de flori! Floraria mobila va este alaturi!

Leave a Reply

Captcha +