Contact: 0763 054 345
 

Lalele, lalele…

Apr

22,2015

buchet laleleSe spune ca lalelele au fost aduse in Europa din gradinile sultanului Turciei. Numele de “lalea” provine de la turbanul turcesc datorita asemanarii cu acesta.

Legenda spune ca in Europa, cand au inceput sa se cultive lalele, bulbii adusi erau foarte scumpi. La o ceremonie de nunta, se faceau cadouri cu bulbi de lalea, care era socotit cel mai de pret cadou. Lalelele devenisera un insemn al celor bogati ,intrucat numai acestia isi permiteau sa le cumpere. Datorita pretului ei mare, leleaua era supranumita “pocalul de aur”.

In miez de aprilie gradinile sunt pline de lalelele. Cupele lor rosii, albe, galbene, violete, simple sau batute, franjurate sau dantelete, lalelele zambesc in soare.
In zi de sarbatoare un buchet de lalele oferit celui drag simbolizeaza visare, imaginatie, iubire sau dragoste inflacarata. Floraria Mobila va asteapta cu buchete si aranjamente speciale pentru cei care maine isi serbeaza ziua onomastica
LA MULTI ANI DE SFANTUL GHEORGHE!.
Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0

About The Author

Luna lui Faurar se apropie cu pasi repezi. Pentru mine este cu adevarat luna dragostei. In zilele lui februarie m-am implinit ca femeie. Am devenit de doua ori MAMA. Ce poate fi mai frumos! Aducerea pe lume a copiilor este cel mai ianaltator lucru din lume.Sentimentul de bucurie si implinire te poarta pana la cer si nu gasesti cuvinte sa exprimi prima imbratisare a pruncului tau. Daca primul copil, feciorul meu, l-am nascut in 14 februarie, cel de-al doilea, fiica mea, a venit pe lume aproape de Dragobete, pe 26 februarie. In fiecare an, luna februarie e cea mai frumoasa din an! Prin copiii mei intineresc in fiecare an! Zilele dragostei - Sf. Valentin si Dragobetele mi-au adus in dar cele mai frumoase flori, COPIII MEI. Pentru cei care isi sarbatoresc venirea pe lume, pentru mamele care i-au nascut si pentru toti cei care iubesc, gandurile mele de sanatate, bucurii nenumarate si bratele pline de flori! Floraria mobila va este alaturi!

Leave a Reply

Captcha +