Contact: 0763 054 345
 

Povestea continua

May

9,2014

narciseO legenda a vechilor greci arata ca narcisa ar fi aparut la moartea lui Narcis, un tanar foarte frumos, dar singuratic, caruia ii placea sa se plimbe zile intregi prin paduri si pe campii.

Pentru ca era indiferent la dragostea pe care nimfele i-o aratau, a fost pedepsit sa se indragosteasca de el insusi. Numai ca tot asa isi va gasi si moartea, intr-o zi cand, trecand pe langa un lac isi vazu chipul frumos in oglinda apei. Vrand sa imbratiseze chipul din apa, Narcis a cazut in adancuri si s-a inecat. Nimfele au venit sa-l planga si l-au transformat intr-o floare galbena, mereu cu capul in jos, care sa le aminteasca mereu de iubitul lor care se admirase in oglinda apei.

 

 

Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0

About The Author

Luna lui Faurar se apropie cu pasi repezi. Pentru mine este cu adevarat luna dragostei. In zilele lui februarie m-am implinit ca femeie. Am devenit de doua ori MAMA. Ce poate fi mai frumos! Aducerea pe lume a copiilor este cel mai ianaltator lucru din lume.Sentimentul de bucurie si implinire te poarta pana la cer si nu gasesti cuvinte sa exprimi prima imbratisare a pruncului tau. Daca primul copil, feciorul meu, l-am nascut in 14 februarie, cel de-al doilea, fiica mea, a venit pe lume aproape de Dragobete, pe 26 februarie. In fiecare an, luna februarie e cea mai frumoasa din an! Prin copiii mei intineresc in fiecare an! Zilele dragostei - Sf. Valentin si Dragobetele mi-au adus in dar cele mai frumoase flori, COPIII MEI. Pentru cei care isi sarbatoresc venirea pe lume, pentru mamele care i-au nascut si pentru toti cei care iubesc, gandurile mele de sanatate, bucurii nenumarate si bratele pline de flori! Floraria mobila va este alaturi!

Leave a Reply

Captcha +